I Funkias landskapsarkitektur är social hållbarhet, klimatanpassning och omsorg om våra gemensamma resurser alltid viktigt. Vill du vara med och skapa lösningar på framtidens utmaningar? Till vårt nya Stockholmskontor söker vi nu flera fantastiska och handlingskraftiga medarbetare! Är du vår nya:

Trädgårdsmästare?

Inom vårt verksamhetsområde Studio Grön söker vi medarbetare som vill arbeta med högkvalitativ skötsel. Dels en (1) erfaren trädgårdsmästare som i en helårsanställning är bekväm med att planera, handleda och utvecklas tillsammans med vårt team av trädgårdsmästare och dels 3 trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare för säsongen 2023.

Kontakta Johanna-mari på johanna-mari.spjuth@funkia.se om du är den vi söker!

Landskapsarkitekt?

Med ett flertal spännande uppdrag på ingång behöver vi stärka upp vårt arkitektteam med några kreativa, drivna och tekniskt intresserade landskapsarkitekter. Vi tror att du har några års erfarenhet, att du idag arbetar på handläggarnivå och motiveras av att skapa platser som tillför värde för människa, miljö och samhälle.

Ingenjör med inriktning dagvatten?

Vi behöver nu stärka vårt dagvattenteam med ytterligare drivna och lösningsorienterade ingenjörer. Har du några års erfarenhet av att arbeta med utredningar, beräkningar och projektering kopplade till landskaps-uppdrag så är du den vi söker.

Kontakta Agnes på agnes.alvarsson-hjort@funkia.se för mer information.