Hej!

Vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta hos oss med trädgårdsskötsel och anläggning. Befattningarna ligger under vår verksamhetsdel Studio grön där våra landskapskapsingenjörer och trädgårdsmästare omsätter arkitekturen från idéer till levande miljöer i ständig utveckling.

Brinner du för att arbeta med kvalitativ trädgårdsskötsel eller är du kanske vår nya arbetsledande trädgårdsmästare? Läs mer om bägge tjänsterna nedan. Vi tar emot ansökningar och gör intervjuer löpande med slutdatum 11 december 2020. Frågor kring tjänsterna besvaras av Emma Norrman, Tel. 073-600 23 03, emma@funkia.se

Trädgårdsmästare/ trädgårdsarbetare till säsong 2021

Inför kommande säsong söker vi dig som är trädgårdsmästare eller trädgårdsarbetare med erfarenhet av yrket. Du gillar fysiskt arbete, tycker om utmaningar, är social och kan självständigt och i mindre team utföra alla vanligt förekomna arbetsuppgifter inom grönyteskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett litet team med fokus på kvalitativ och utvecklande förvaltning. Våra uppdrag är främst trädgårdar, bostadsområden samt etableringsskötsel av nyanlagda parker och planteringar. Vi utför även en del nyanläggning av planteringsytor och mindre anläggningsarbeten med fokus på grönytor.

Våra kompetenskrav:

Du har trädgårdsutbildning eller dokumenterad erfarenhet av trädgårdsskötsel

Du har B-körkort

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% mellan perioden 1 april till 31 oktober, 2021.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till jobba@funkia.se.
Märk med ”Trädgårdsmästare”.

Arbetsledande Trädgårdsmästare

Vi söker en erfaren trädgårdsmästare som är bekväm med att planera, arbetsleda och utveckla vårt team med trädgårdsmästare och våra tjänster inom Studio Grön. I rollen ingår även kundkontakt och att tillsammans med våra kunder utveckla utemiljöer med hög kvalitet.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en inspirerande och kreativ miljö. Funkia har under 15 år utvecklat en bred kompetens inom landskapsutveckling och är idag ett ungt gäng som med stort engagemang arbetar för att skapa trivsamma och upplevelserika utemiljöer. Vårt fokus är kvalitativ utvecklande skötsel och nyplanteringar. Vi utför alla förekommande arbetsuppgifter inom trädgårdsmästaryrket för att skapa trivsamma utemiljöer för alla. Våra kunder omfattar främst bostadsrättsföreningar och privata beställare.

Du bör vara trygg i trädgårdsmästarrollen, handlingskraftig och serviceinriktad. God datavana och/eller erfarenhet av anläggningsarbete är meriterande.

Våra kompetenskrav:

Du har dokumenterad trädgårdsmästarutbildning

Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift

2 års erfarenhet av arbetsledning

Du har B-körkort

Tjänsten är en tillsvidareanställning
Ansökan med CV och personligt brev skickas till jobba@funkia.se. Märk med ”Arbetsledande Trädgårdsmästare”.